Нападателят на Бока Хуниорс Карлос Тевес е съвсем близо до

...
Нападателят на Бока Хуниорс Карлос Тевес е съвсем близо до
Коментари Харесай

Тевес скоро приключва с футбола и влиза в политиката

Нападателят на Бока Хуниорс Карлос Тевес е напълно покрай преустановяване на футболната си кариерата. Както оповестява вестник El Destape, 36-годишният аржентинец ще напусне тима след приключването на шампионата за Копа " Либертадорес " при започване на идната година.

Изданието също по този начин твърди, че Тевес към този момент е решил с какво ще се занимава, откакто спре с футбола. Той ще влезе в политиката и ще работи в екипа на някогашния президент на страната Маурисио Макри. Но други аржентински източници означават, че по-скоро посоката на взаимната им работа ще бъде обвързвана с футбола, а не с политиката.

Макри, който беше държавен глава на Аржентина в интервала 2015 - 2019 година, може да се кандидатира за президент на Бока Хуниорс и съществуването на Тевес в обкръжението ще му донесе много изгоди в тази посока.

Карлос Тевес се върна в Бока през 2018 година, където и стартира професионалната си кариера. Той също по този начин е играл за Коринтианс, Уест Хям Юнайтед, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Ювентуса и китайския Шанхай Шенхуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР