Нападателят на Бетис Хуанми Хименес претърпя успешна операция за скъсани

...
Нападателят на Бетис Хуанми Хименес претърпя успешна операция за скъсани
Коментари Харесай

Нападател на Бетис претърпя операция

Нападателят на Бетис Хуанми Хименес претърпя сполучлива интервенция за скъсани връзки на левия гален - контузия, получена на 8 септември в мача от Лига Европа против ХИК в Хелзинки, оповестиха от клуба ден след успеха над Лудогорец с 3:2.

Също по този начин е ясно, че травмата ще го извади от всички тренировки и мачове до завършек на Световното състезание в Катар или безусловно до Нова година. Това значи, че той пропуща срещата-реванш с Лудогорец в Лига Европа, както и другите мачове в шампионата. Хуанми има пред себе си интервал на рехабилитация, който " ще зависи от развиването му ", споделиха от клуба.

Снощи нападателят от Малага беше почетен от своя съотборник Серхио Каналес, който откакто вкара третия гол на Бетис против българския Лудогорец и развя фланелката с номер " 7 ". Нападателят е един от основните играчи в схемите на чилиеца Мануел Пелегрини, без значение дали играе с един, двама или трима в линията на офанзивата. Той към този момент прекара повече от година отвън терена поради проблеми с ахилес, който също го накара да се подложи на интервенция, и в този момент му следва нов оздравителен интервал.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР