Нападателят на беше категоричен, че снощната победа с 1:0 над

...
Нападателят на беше категоричен, че снощната победа с 1:0 над
Коментари Харесай

Мбапе на перфектен испански: Този мач няма да повлияе на бъдещето ми

Нападателят на беше безапелационен, че снощната победа с 1:0 над по никакъв метод не трансформира проектите му за неговото бъдеще. Както е известно, френският национал е мощно свързван точно с трансфер на “Сантиаго Бернабеу ”.
 Мбапе: Всички мечтаем за сходни вечери Мбапе: Всички мечтаем за сходни вечери
След този триумф беше запитан дали въпросният мач ще повляе на неговото бъдеще. " Не, не, не, не. Знам, че играя в един от най-хубавите тимове в света. Както съм казвал и преди, ще се разпределям на 100% през целия сезон, а по-късно ще забележим какво ще стане. Дали съм взел своето решение? Не, не съм. Нямах спомагателна мотивация за този мач. Винаги съм подготвен да играя и да оказвам помощ на моя тим. Със сигурност след този дуел хората ще приказват за мен. Аз обаче съм съсредоточен. Щастлив съм да бъда футболист на ПСЖ и ще дам 100% от себе си за клуба и за класирането ни напред ”, съобщи той пред Movistar+ на съвършен испански, което впечатли медиите в иберийската страна.

Kylian Mbappé speaks in Spanish: “I’ve not decided my future. I play for Paris Saint-Germain, one of the best clubs in the world ”, he told Movistar.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР