Нападателят на Берое Вини Трибуле влиза в плановете на Левски

...
Нападателят на Берое Вини Трибуле влиза в плановете на Левски
Коментари Харесай

Ас на Берое влиза в плановете на Левски за зимната селекция

Нападателят на Берое Вини Трибуле влиза в проектите на Левски за зимната селекция. 24-годишният футболист има контракт със заралии до края на сезона и в случай че не подпише нов, сините ще могат свободно да договарят с него, а това ще принуди управлението на старозагорци да го продаде на алегорична цена, с цел да не го изпусне без пари през лятото.
 Николай Михайлов още веднъж ще пази за Левски
Николай Михайлов още веднъж ще пази за Левски

Заменя Андреев на вратата

Французинът с камерунски корени бързо се аклиматизира в българското състезание и е един от малцината, които останаха в Берое след промяната на собствеността и южноамериканското настъпление под Аязмото.

Трибуле стартира актуалната акция по отличен метод и в шест мача осъществя четири попадения. През предишния сезон вкара три в 14 дуела. Преди да пристигна в Стара Загора, нападателят носи екипите на Нанси и белгийския Екселсиор Виртон. За френския отбор най-вече се подвизава в дублиращия тим.
 Бивш треньор на Левски и Лудогорец получи пост в БФС
Бивш треньор на Левски и Лудогорец получи пост в БФС

Антони Здравков ще бъде ръководител на Зоналния съвет

Сините са се насочили към този вид, в случай че не съумеят да намерят на ниска цена вид за върха на офанзивата през зимата, откакто сега единствено Рикардиньо е с подобен профил, а Билал Бари към момента лекува травма. Oт " Герена " сигурно ще привлекат нападател, като даже са подготвени да отделят близо 500 000 евро за нов стрелец, само че столичани изследват и опция да спестят пари, а Вини Трибуле е идеална алтернатива.

Трансферите по оста Стара Загора - София не са малко. За последно на " Герена " като свободен сътрудник дойде Илиян Стефанов, който се трансформира в огромния воин за Левски във финала за Купата на България против ЦСКА през май 2022 година. През сезон 2017/2018 пък бе последният случай, когато сините привлякоха нападател от Берое.

Тогава на стадион " Георги Аспарухов " дойде Жуниор Мапуку. Той изигра 26 дуела във всички шампионати, в които вкара девет гола. Сега следва да забележим дали и Вини Трибуле ще извърви същия път, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР