Нападателят на Берое Мартин Камбуров за пореден път се превърна

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров за пореден път се превърна
Коментари Харесай

Камбуров: Всеки подценява Витоша, но те не са слаб отбор

Нападателят на Берое Мартин Камбуров за следващ път се трансформира в воин за своя отбор, откакто донесе триумфа против Витоша. Нападателят осъществя двата гола при триумфа с 2:1 в мача от 12-ия кръг на Първа лига. Опитният футболист към този момент има 210 гола в елита на България

" Труден мач, както виждате от началото на шампионата Витоша не е отборът от предходната година, имат точки, играят. Лошото е,че след наша неточност ни поведоха с 1:0 и трябваше да поставим старания, с цел да обърнем мача. Радващо е, че успяхме да отбележим, с цел да вземем трите точки, които ни убягват като посетител от много време. Важно е, че реагирахме през второто полувреме. Всеки подценява Витоша, само че не са слаб тим ", показа Камбуров.

" Имаме хубави мачове, с ЦСКА, следва дерби. След това за Купата на България, нека момчетата да се върнат, да се запълни дупката и да имаме по-голям избор. Да, имаме контузени играчи, значими футболисти, всеки един липсва. Не съм аз индивидът, който да приказва за Владо Гаджев, един футболист като отиграе два пъти топката, и ми е явен. Той самичък приказва за себе си, видяхте го, единствено на няколко тренировки е. "

" Пожелавам си да съм здрав, до момента в който се усещам добре, ще играя. Първите три тима в класирането са много качествени, във всички линии са доста положителни. Ще се подготвим за ЦСКА през тази седмица. Аз не разделям мачовете, както беше значим днешният мач, по този начин е значим и този с ЦСКА ", приключи Мартин Камбуров.

 Томаш: Искам да играем по този начин, както през второто полувреме
Томаш: Искам да играем по този начин, както през второто полувреме

" Определено не влязохме добре в мача "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР