Нападателят на Берое Мартин Камбуров няма да продължи договора си

...
Нападателят на Берое Мартин Камбуров няма да продължи договора си
Коментари Харесай

Камбуров се разделя с Берое след края на сезона

Нападателят на Берое Мартин Камбуров няма да продължи контракта си с клуба за идващия сезон, само че ще изиграе оставащите срещи при подновяването на шампионата. Голмайсторът на старозагорци разкри, че е получил предложение за нов договор от управлението на старозагорци, само че го е отклонил, защото не е получил гаранции за титулярно място през идната акция. Това разкри някогашният български национал в изявление за формалния уебсайт на Берое.

–Марто, първо да те попитаме по какъв начин се чувстваш физически, по какъв начин ти се отразява тази насилствена пауза и характерен метод за тренировки, която се наложи? Знаем, че си експерт, пуснахме и фрагменти с твоите извършения, само че въпреки всичко.

-Благодаря, усещам се добре. Както на всички спортисти, по този начин и за нас футболистите тази двумесечна пауза бе сложна, само че намирахме способи да поддържаме най-малко малко своята форма. Всичко бе доста характерно, само че когато си експерт знаеш какво тъкмо да направиш. Надявам се в този момент всичко да се възвърне в естествен темп и упражняваме пълноценно.

–Вече се разгласи смяната във формата на шампионата и проектът за останалите срещи до края. Какво е твоето мнение?

-Да, разбрахме, че ще има още два мача и след това още 5 при вероятно присъединяване в първата шестица. Общо към 7 мача, които се надявам да изиграем на високо равнище и да се представим добре. Ще дадем всичко от себе си. Жалко, че евентуално ще бъдат без аудитория. Предполагам, че тези срещи до края ще бъдат употребявани от всички в същото време и като подготовка за идващия сезон. Реално след края на сегашния сезон няма да има време за обособена подготовка, контроли, лагери и така нататък Следващия шампионат безусловно чука на вратата.

–Като загатна идващия сезон, знаем, че твоят контракт с „ Берое “ изтича в края на актуалната акция. Бе оповестено, че ще имаш диалози с управлението и треньорския щаб. Разговаряхте ли и какво решение взехте?

-Имах опцията да се срещна с господин Русев и господин Грудев. След това, несъмнено и с Димитър Димитров. Всички са безусловно правилни, както са били постоянно. Това отношение получих още от първия си ден в „ Берое “, а то не се промени за три години. Благодаря им за това. Ръководството и треньорският екип ме изчакаха и чакаха моето решение. Разговаряхме обикновено и напълно професионално. Казаха ми, че мога да остана още една година, само че естествено с конвенционалност, че не може да се подсигурява какъв брой време ще имам на терена. Това е напълно обикновено и аз благодаря за това отношение. Аз обаче не бих желал да остана в клуба, да се повеждам единствено на заплата и да имам малко игрово време. Моята цел е напълно друга. От тук нататък имам към 7 мача за „ Берое “, които ще изиграя с цялото си сърце и ще дам всичко от себе си. Надявам се единствено да съм здрав и се надявам да вкарам най-малко още 7 гола за „ Берое “. За три години означих много за тима и не считам да спра до тук. За мен всеки гол е специфичен. Но ще потърся друго развиване, тъй като не желая единствено да заставам и да взимам заплата. Благодаря още един път най-искрено на управлението и всички в клуба, от които постоянно съм получавал само почитание и уместност. Трудно решение, само че във футбола няма лесни неща.

–От името на всички беройци също ти благодарим за сърцатата игра и всичко, което си направил за нашия клуб. С тези 41 гола до този миг съумя да влезеш и в топ 10 на клубната класация. Какви бяха твоите страсти през тези три години и какво би споделил на почитателите, които постоянно са те подкрепяли?

– Абсолютно благодаря и аз на всички. Винаги съм казвал, че тук срещнах неповторимо управление и почитатели. Всички ме одобриха извънредно добре и до ден сегашен това не се е трансформирало. Където и да се срещнем съм чувал единствено хубави думи от всички. За цялото време нямах нито един спор с нито един началник, треньор, съотборник или почитател, което ме прави доста благополучен. Показах, че мога да работя с всеки. Не желая обаче още в този момент да давам тези крайни отзиви, тъй като имам още време тук. Надявам се на още най-малко 7 гола и да развеселявам още хората, тъй като те го заслужават. Запазвам си правото да благодаря генерално след тези 7 мача.

–Разбира се, ще те потърсим след последния мач. Може би е значимо да кажеш дали сега имаш съответно предложение от различен клуб или какви са желанията ти?

-Няма по какъв начин да имам предложение към момента и нямам такова. Всичко, което обявихме действително се случи през вчерашния ден. Към този миг не съм и водил диалози с различен клуб. Вие първи научавате и може би от тук насетне, който има интерес ще откри метод да се свърже с мен. В момента съм концентриран напълно и само към идните мачове с „ Берое “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР