Нападателят на Берое - Мартин Камбуров говори за бъдещето си

...
Нападателят на Берое - Мартин Камбуров говори за бъдещето си
Коментари Харесай

Мартин Камбуров: Не искам след рекорда да се отказвам, мотивацията ми е Купата на България

Нападателят на Берое - Мартин Камбуров приказва за бъдещето си в предаването " Домът на футбола " по " Диема ". Ето какво сподели той:

" Да стигнеш до нещо такова е феноменално. Този връх е над 40 години. Трябваше да бъда доста съсредоточен, да не изпускам сезон. Беше доста мъчно. Стара Загора си има един тим - Берое и хората го поддържат. Публиката ми оказа помощ за върха, тъй като ме подкрепяха и бяха зад мен.

Това беше и задачата за мен. Рекордът от 253 гола беше в областта на фантастиката. За централният нападател най-важното е да е гол. Чувстваш облекчение и горделивост. Първо треньорското управление да е наясно дали желае да остана.
 Мартин Камбуров: Ако продължа с футбола, то ще е единствено в Стара Загора
Мартин Камбуров: Ако продължа с футбола, то ще е единствено в Стара Загора

Разделям мача през днешния ден до гола на Левски, споделя той

Не желая след върха да се отхвърлям. Мотивацията ми е Купата на България, тъй като преди този момент отпадахме по-рано. Интересно ми ще е против Славия и в случай че победим по-късно. Винаги съм желал да се осъществявам.

Историческа година за Локомотив през 2004 година. Бяхме млади и жадни за изява и популярност. Наслаждавахме се на футбола. Следващата също бе неповторима. Играехме доста добре при Ераносян. Той ме вкара по-напред.

Видя ме, че имам повече гола като отбранителен халф и ме реалокира. Дължа му доста. Футболните хора би трябвало да оказват помощ, а освен да подлагат на критика. Така ще си помогнем ", сподели Камбуров.
 Берое уволнява Петър Колев?
Берое уволнява Петър Колев?

Напрежението към поста му стана доста огромно в последните мачове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР