Нападателят на белгийския национален отбор Ромелу Лукаку тренира по индивидуална

...
Нападателят на белгийския национален отбор Ромелу Лукаку тренира по индивидуална
Коментари Харесай

Лукаку е под въпрос за двубоя с Англия

Нападателят на белгийския народен тим Ромелу Лукаку тренира по самостоятелна стратегия преди последния мач от груповата фаза на Мондиал 2018 против Англия в четвъртък.

В събота белгийците реализираха втора победа в потока си с 5:2 над Тунис, а Лукаку вкара два от головете, само че и се контузи в левия гален и беше сменен в 59-ата минута.

Днес тимът на Роберто Мартинес организира регулярното си занятие преди мача с англичаните въз основата си в село Гучково, което се намира в Подмосковието. Всички останали 22-а играчи упражняваха през днешния ден на цялостни обороти, само че не и Лукаку, за който е направена специфична стратегия.

" Лукаку в действителност тренира на омекотен режим. Състоянието на глезена му се усъвършенства след контузията в мача с Тунис. В идващите 24 часа лекарският ни екип ще направи ново проучване на контузеното място, а по-късно ще станат ясни и възможностите му да играе против Англия “, се споделя в прессъобщение на белгийския народен тим.

Двата тима имат изцяло равни индикатори като голове (8-2) и точки (по 6) и ще излязат един против различен за установяване на спечелилия в група " G ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР