Нападателят на Белгия Ромелу Лукаку бе един от героите за

...
Нападателят на Белгия Ромелу Лукаку бе един от героите за
Коментари Харесай

Лукаку: Сега е моментът да оставим следа на световното

Нападателят на Белгия Ромелу Лукаку бе един от героите за своя отбор при разгромната победа с 5:2 над Тунис, която приближи " Червените дяволи " доста покрай продължение на 1/8-финал. Футболистът счита, че в този момент е моментът " златната генерация " на отбора да остави своята диря на Мондиала.

" Това може да е последно състезание за нашата генерация, тъй като някои играчи ще се откажат, тъй че играем за тях. Сега е моментът да напишем история. На последния огромен шампионат тръгнахме с огромни упования, само че не успяхме да ги реализираме. Сега опитваме да се любуваме на играта. Това е най-важното. Футболът би трябвало да носи наслада, само че е хубаво и да побеждаваш в това време. Трябва да се откри верният баланс и тогава насладата е цялостна. Това бе едвам вторият ни мач и би трябвало да продължим да се подобряваме. Играхме по-добре от първата среща и да се надяваме да продължим в тази възходяща линия ", съобщи Лукаку.

Нападателят към този момент има 4 попадения на Мондиала и се изравни на върха на голмайсторската ранглиста с Кристиано Роналдо.

" Аз съм голмайстор и би трябвало да отбелязвам голове. По-важното е обаче да оказвам помощ на тима да побеждава и да реализира нещо огромно. Радвам се и за Еден, който също бе страховит. Имаме потребност играчи като него да покажат най-хубавото от себе си. Той го направи и се веселя, че и аз не му отстъпвах ", добави футболистът на Манчестър Юнайтед.
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК
Мондиал 2018 2 кръг, събота 23 юни  Белгия 5:2краен резулат  Тунис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР