Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер сподели разочарованието си от

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер сподели разочарованието си от
Коментари Харесай

Мюлер се закани на Барселона заради Златната топка

Нападателят на Байерн Мюнхен Томас Мюлер показа разочарованието си от това, че Лионел Меси завоюва " Златната топка ", за сметка на съотборника му Роберт Левандовски.

32-годишният немски национал означи, че дуелът против Барселона идната сряда е най-близката опция да се покаже мощта на немския футбол.

" От позиция на нашите почитатели, поляците и германците, церемонията за " Златната топка " донесе доста отчаяние. Аз съм от дълго време във футбола и не съм сюрпризиран от резултатите. Вече съм преживявал това през 2013 година, когато същото сполетя и Франк Рибери. Като цяло това ме накара да се замисля, че въпреки и в Бундеслигата да имаме отлични футболисти, за приемане на такова самопризнание ни трябват интернационалните триумфи.

Това за мен ще бъде спомагателна мотивация да дам всичките си сили за продобиване на Шампионската лига и да покажем на всички от какво тесто сме забъркани. Също по този начин да покажем на какво е кадърен немският футбол. Най-близката опция е в идната сряда против Барселона. Нека да се възползваме ", съобщи Мюлер.
 Томас Мюлер записа името си със златни букви в историята на Байерн (Мюнхен)
Томас Мюлер записа името си със златни букви в историята на Байерн (Мюнхен)

Той стана първият полеви футболист в историята на клуба, който е играл в 600 мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР