Нападателят на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер, беше категоричен, че

...
Нападателят на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер, беше категоричен, че
Коментари Харесай

Томас Мюлер с категорична позиция за бъдещето си

Нападателят на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер, беше безапелационен, че няма да напусне клуба през лятото. Той приказва пред Кристиан Фалк след успеха с 6:0 над Шалке 04. Мюлер вкара първото попадение за разгромния триумф на неговия тим. 

" Да, най-малко една публикация беше вярна тази седмица ", сподели Мюлер на въпрос дали е споделил на управлението, че остава в клуба. " Тези диалози се случват непрекъснато. Понякога даже на кухненската маса. Този път беше в офиса на Оливер Кан ". 

Thomas Müller speaking to

Did you tell the bosses you're playing at Bayern next season?

Müller: " Yes. At least one report this week was correct. These conversations happen again and again. Sometimes even at the kitchen table. This time it was in OIiver Kahn's office
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
" Но в този момент имам проблем с една от вашите публикации, тъй като на читателя беше казано, че аз мисля и се усещам по този метод. Не мисля да напущам. Моето сърце е по-червено от аленото ". 

" Не мисля за овакантяване. Но знаете ли какво? Вкарах за 1:0 през днешния ден и мисля, че в идващия мач ще получа повече минути ", сподели още Мюлер. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР