Нападателят на Байерн (Мюнхен) Сандро Вагнер обяви оттеглянето си от

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен) Сандро Вагнер обяви оттеглянето си от
Коментари Харесай

Нападател на Германия се отказа от националния, след като не беше повикан за световното

Нападателят на " Байерн " (Мюнхен) Сандро Вагнер разгласи отдръпването си от националния тим на Германия. 30-годишният футболист съобщи, че решението му е дефинитивно, откакто не откри място в разширения състав на Йоахим Льов за идното международно състезание в Русия.

" Отказването ми от националния тим е деяние с неотложен резултат. Очевидно с моя открит, почтен и непосредствен метод на държание не се регистрирам в тима съгласно треньорския щаб. Желая най-хубавото на момчетата в Русия и се надявам да се завърнат като международни първенци ", сподели Вагнер в изявление за " Билд ".

Нападателят одобри прочувствено решението на Льов, който разгласи състава във вторник. Кадри от тренировката на " Байерн " демонстрираха Вагнер със сълзи в очите, като треньорът Юп Хайнкес е трябвало да успокоява възпитаника си.

Юношата на баварците се надяваше да взе участие на шампионата на планетата в Русия, като неколкократно е заявявал, че е немският нападател в най-хубава форма. Вагнер рискува с завръщането си в " Байерн " през зимата, само че се показа сполучливо с осем гола в 14 мача макар ролята си на запаса на Роберт Левандовски.

 Нападател на Германия се отхвърли от националния, откакто не беше извикан за международното
© Associated Press

Вагнер дебютира за Бундестима през предишното лято, когато беше част от триумфа на Германия за Купата на конфедерациите. Той има пет попадения в осем мача от квалификациите за международното.

За сметка на Вагнер място в предварителния състав на Германия за Русия откриха нападателите Марио Гомес, Тимо Вернер и Нилс Петерсен, който към момента няма изигран мач за Бундестима.

" Ще излъжа, в случай че кажа, че не съм отчаян. Да играя на международното щеше да е сбъдната фантазия. Разбира се, не мога да го приема съществено, тъй като, както съм казвал преди, има по-важни неща в живота от футбола ", сподели още Вагнер.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР