Нападателят на Байерн Мюнхен Сандро Вагнер обяви, че се отказва

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Сандро Вагнер обяви, че се отказва
Коментари Харесай

Играч на Байерн се отказа от националния на Германия

Нападателят на Байерн Мюнхен Сандро Вагнер разгласи, че се отхвърля от присъединяване в националния тим на Германия, откакто не попадна в листата на Йоахим Льов за Мондиал 2018.

30-годишният футболист нормално извършва ролята на запаса на Роберт Левандовски в Байерн. Първоначално той беше включен в разширения състав за Мондиала, само че изненадващо Льов реши да го извади и да даде мястото на Нилс Петерсен от Фрайбург. Петерсен досега в никакъв случай не е бил викан в Бундестима, който ще пази международната си купа в интервала 14-и юни-15-юли.

Вагнер одобри мъчно решението на селекционера и даже се разплака, когато научи новината.

"Пределно ясно е, че аз не наподобявам задоволително подготвен в очите на треньорския състав. Но трябваше да бъдат по-отворени и директни, с цел да ми го кажат, когато са взели това решение. Аз съм подобен, постоянно работя намерено. Няма да неистина, че съм засегнат, само че изрично декларирам края на присъединяване си в националния тим. Най-важното нещо за мен сега е, че съм състезател на Байерн- това е клубът, който обичам ", съобщи Вагнер перд телевизия ARD. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР