Нападателят на Байерн Мюнхен - Садио Мане, е поредното голямо

...
Нападателят на Байерн Мюнхен - Садио Мане, е поредното голямо
Коментари Харесай

Джерард прибира и ненужния в Байерн Садио Мане

Нападателят на Байерн Мюнхен - Садио Мане, е следващото огромно име, което може да отпраши в посока Саудитска Арабия. Сенегалският национал е обект на интерес от страна на Ал Етифак, който неотдавна назначи легендата на Ливърпул – Стивън Джерард, за нов старши треньор.

Мане, който самичък по себе си е икона на „ Анфийлд “, смени Мърсисайд с Бавария предишното лято след необикновено сполучлив шестгодишен интервал с „ алените “. Предполагаше се, че ще доближи същите висоти и на „ Алианц Арена “ и до момента в който Байерн съумя да завоюва, въпреки и мъчно, 11-та поредна купа в Бундеслигата, Мане не се показа добре и се озова в центъра на полемични събития, когато влезе в пердах със съотборника си Лерой Сане към края на сезона. В 38 мача във всички шампионати Мане вкара 12 гола и добави шест асистенции предходната акция.

90min твърди, че Байерн ще се опита да продаде Мане и те виждат Саудитска Арабия като идеалното място за това. Ал Етифак, който неотдавна назначи Джерард за треньор, желае да подпише още с капитана на Ливърпул Джордан Хендерсън.

Освен Мане и Хендерсън, Ал Етифак продължава да договаря с Астън Вила за привличането на различен някогашен съотборник на Джерард - Филипе Коутиньо. Бразилецът се обрисува като една от първите трансферни цели на някогашния полузащитник, откакто зае поста.

Bayern Munich forward Sadio Mane is a new target for Saudi Pro League side Al Ettifaq, who are managed by Liverpool legend Steven Gerrard, sources have told.

With
— Graeme Bailey (@GraemeBailey)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР