Нападателят на Байерн (Мюнхен) - Хари Кейн, е нетърпелив за

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен) - Хари Кейн, е нетърпелив за
Коментари Харесай

Хари Кейн се радва, че най-после ще почива по време на празниците

Нападателят на Байерн (Мюнхен) - Хари Кейн, е припрян за ваканцията си по време на междинната пауза в немската футболно състезание, написа ДПА.

Голмайсторът на първенците означи рекордно 21-о попадение в едвам 15-ия си мач за състезание при вчерашната победа с 2:1 като посетител над Волфсбург, завършвайки годината по отличен метод.

Есенният дял в Бундеслигата завърши нощес, а сезонът ще продължи на 12 януари, когато баварците одобряват Хофенхайм, а головата машина на Байерн ще се любува на сходна отмора за първи път в професионалната си кариера.

На капитана на националния тим на Англия по традиция се постановяваше да играе по празниците с екипа на лондонския Тотнъм в натоварената Коледна и Новогодишна футболна стратегия във Висшата лига, тъй че паузата в немския шампионат е хубава оригиналност за него.

" Определено за мен това ще бъде ново, само че сигурно ще бъде прелестно. Ще можем да се насладим на почивката със фамилиите си и да се завърнем по-свежи и подготвени за идващите провокации през новата година " сподели Кейн, който не е имал опция да се вижда постоянно околните си от Англия, откогато се реалокира в Германия през лятото.
 Байерн (Мюнхен) не желае в Суперлигата
Байерн (Мюнхен) не желае в Суперлигата

Вратата е затворена, споделя началник на баварците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР