Нападателят на Байер (Леверкузен) Виктор Бонифейс ще остане извън игра

...
Нападателят на Байер (Леверкузен) Виктор Бонифейс ще остане извън игра
Коментари Харесай

Нападател на Байер ляга под ножа

Нападателят на Байер (Леверкузен) Виктор Бонифейс ще остане отвън игра за най-малко три месеца и ще претърпи интервенция, оповестиха от немския клуб.

Интервенцията се постанова поради травма на аддукторния мускул, получена в подготовката на националния тим по футбол на Нигерия за Купата на африканските народи.

23-годишният Бонифейс, който се причисли към Байер при започване на сезона, към този момент отпадна от състава на Нигерия за последната контрола против Гвинея.

" Виктор Бонифейс не може да вземе присъединяване в шампионата за Купата на африканските народи, а също по този начин не е разполагаем за клуба. Той получи травма на мускулно сухожилие в региона на десния аддуктор на подготвителния лагер в Дубай.

Това демонстрират прегледите в Кьолн и той ще претърпи интервенция в идващите дни. Очаква се нападателят да се завърне в състава при започване на април ", осведомиха от Байер.

Бонифейс дебютира за националния отбор на родината си през октомври и оттогава игра в още четири мача. Той се показа чудесно в първата част на сезона в Бундеслигата, реализирайки 10 гола и 7 асистенции за клуба от Леверкузен, който е водач във краткотрайното класиране в Германия.
 От ЦСКА подсетиха за отстраняването на Байер (Леверкузен)
От ЦСКА подсетиха за отстраняването на Байер (Леверкузен)

През 2005 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР