Нападателят на Барселона Мемфис Депай е на крачка от трансфер

...
Нападателят на Барселона Мемфис Депай е на крачка от трансфер
Коментари Харесай

Депай тренира вече с Атлетико Мадрид, подписва до часове

Нападателят на Барселона Мемфис Депай е на крачка от трансфер в Атлетико Мадрид, откакто беше видян да носи цветовете на клуба, до момента в който през днешния ден тренираше под управлението на треньора Диего Симеоне.

28-годишният нидерландски национал е свързван с прекосяване в Атлетико през последните няколко дни, като няколко испански медии допускат, че договорката е покрай завършване.

Въпреки че към момента не е направено публично известие от нито един от двата клуба, Депай взе присъединяване в тренировката на Атлетико през днешния ден - ход, който клубът сподели, че е изработен с разрешението на Барселона, защото прехвърлянето се чака да бъде приключен през идващите няколко часа.

Испанските медии оповестиха, че откакто е минал медицинските прегледи в Атлетико по-рано през днешния ден, той е изискал да се причисли към бъдещите си съотборници на тренировката.

Атлетико чака Депай да бъде разполагаем за мача още в събота против Валядолид в Ла Лига.

Нападателят се причисли към Барселона със свободен трансфер от Олимпик Лион през юли 2021-а и подписа двугодишен контракт. Испанските медии оповестиха, че той ще парафира двугодишен договор с Атлетико против 3 милиона евро трансферна сума.

Депай изигра два мача за Барселона този сезон в Ла Лига, като вкара един гол.

Автор: Ива Кръстева/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР