Нападателят на Барселона Луис Суарес заяви категорично, че няма да

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес заяви категорично, че няма да
Коментари Харесай

Луис Суарес няма да празнува, ако вкара на Ливърпул

Нападателят на Барселона Луис Суарес съобщи изрично, че няма да чества, в случай че се разпише във вратата на Ливърпул довечера.
 Барса поглежда към финала след класика над Ливърпул (видео)
Двата отбора ще премерят сили на стадион " Анфийлд " в реванша от полуфиналите на Шампионска лига, като мърсисайдци ще имат извънредно тежката задача да наваксат пасив от 3 гола след първия мач на " Камп Ноу ".

Суарес пък показа, че каталунците са научили своя урок след краха против Рома през предходната година, откакто римляните победиха тъкмо с 3:0 Барса в италианската столица и ги изхвърлиха от шампионата.

" Поучихме се от грешките в предишното. Идваме на " Анфийлд " след тежък завършек на предишния сезон, който ни е останал в главите.

Не би трябвало да се залъгваме от първия резултат, защото Ливърпул може да накаже всяка неточност при нас. Отборът им беше финалист предходната година в шампионата, а през тази година се бори за купата в Англия.

Много съм признателен на Ливърпул за всичко, което направи за мен и съм разчувствуван, че се връщам тук. Няма да чествам, в случай че отбележа тук, както не чествах, когато вкарвах на Грьонинген с Аякс, когато гостувахме ", сподели Суарес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР