Нападателят на Барселона Луис Суарес се завръща в Ливърпул за

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес се завръща в Ливърпул за
Коментари Харесай

Суарес: Няма да празнувам, ако вкарам на Ливърпул

Нападателят на Барселона Луис Суарес се завръща в Ливърпул за първи път от 2014-а година насам. Причината е реваншът сред двата отбора в тазгодишното издание на Шампионската лига в полуфиналната фаза.

Суарес бе обект на доста мнения след триумфа с 3:0 на „ лос кулес” над британския клуб, а точно Ел Пистолеро откри резултата, изразявайки бурна наслада след маркирания гол. На формалния брифинг преди мача Суарес довери, че Барса е „ научил своя урок” след краха против Рома през предходната година, откакто римляните победиха тъкмо с 3:0 каталунците в италианската столица и ги изхвърлиха от шампионата. Във вторник вечерта пък Ливърпул ще се нуждае от същия резултат, с цел да прати мача в продължения.

„ Поучихме се от грешките в предишното. Идваме на „ Анфийлд” след тежък завършек на предишния сезон, който ни е останал в главите”, показа Суарес.

Уругваецът показа, че преди година против Рома тимът му е бил спокоен в Рим, защото са отбелязали четири гола в Испания, само че в последна сметка са останали с разочарованието. „ Не би трябвало да се залъгваме от първия резултат, защото Ливърпул може да накаже всяка неточност при нас. Отборът им беше финалист предходната година в шампионата, а през тази година се бори за купата в Англия”, продължи Суарес.

Нападателят призна, че „ Анфийлд” е огромен плюс за Ливърпул, защото на този стадион тимът играе постоянно с човек повече. След завръщането си, Суарес довери: „ Много съм признателен на Ливърпул за всичко, което направиха за мен и съм разчувствуван, че се връщам тук. Няма да чествам, в случай че отбележа тук, както не чествах, когато вкарвах на Грьонинген с Аякс, когато гостувахме”, приключи с усмивка Луис Суарес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР