Нападателят на Барселона Луис Суарес се видя принуден да се

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес се видя принуден да се
Коментари Харесай

Луис Суарес също на мушката след загубения финал

Нападателят на Барселона Луис Суарес се видя заставен да се брани след нападките по негов адрес след следващата издънка на „ блаугранас” през сезон 2018/2019.

Уругваецът не беше част от тима, който в неделя загуби с 1:2 финала за Купата на Краля от Валенсия . По този метод каталунците изпуснаха опцията да завършат акцията с дубъл, а неверната стъпка бе поредна след звучното отпадане от Ливърпул в Шампионската лига с 3:4 общ резултат.

Именно в реванша на „ Анфийлд”, изгубен с 0:4, 32-годишният Суарес получи травма, която наложи хирургическа намеса и го остави отвън сметките за срещите до края на сезона. „ Това са дни на горест и отчаяние, че не бях в положение да оказа помощ на моите съотборници, само че да, аз оставам горделив от всички тях, тъй като през вчерашния ден те пробваха всичко, с цел да донесат наслада на нашите фенове”, написа Ел Пистолеро в обществените мрежи.

„ Сега е времето да сменим чипа за идващия сезон и да създадем всичко по силите си, с цел да осъществим поставените цели.”

„ Не си падам доста по изясняване на неща, които са към този момент изречени по мой адрес и са достигнали до избрана публика, само че този път усещам, че е мой дълг да го сторя, тъй като имам вяра, че доста неща се настояват злонамерено и слагат под подозрение на моя професионализъм.”

И на Пике Ливърпул му се привижда на всички места

„ Тази година аз започнах сезона с дискомфорт в капачката на коляното, с което доста хора са към този момент осведомени. Благодарение на ОГРОМНОТО КОЛИЧЕСТВО РАБОТА, свършена от медицинския щаб на клуба, аз съумях да устоя без никакъв проблем. На всички тях – благодаря ви горещо за труда и посвещаването.”

„ Точно затова желая да изясня, изключително на тези, които явно целят да ме наранят, че травмата, която ме принуди да се оперирам, няма нищо общо с коленната капачка, а касае скъсване на менискуса, което претърпях в мача против Ливърпул. Точно затова бях заставен да легна на операционната маса и да пропусна вчерашния край срещу волята си.”

„ Показал съм още от деня на своето идване, че съм на 100 % зает към този клуб, давам всичко от себе си във всеки мач поради тази емблема. Защото постоянно е било и си остава моя фантазия да бъда тук! Благодаря на всички и напред, Барса!”, приключи Суарес.

Thanks everyone!!!#AlwaysProfessional pic.twitter.com/vtwqeUc0HG
— Luis Suarez (@LuisSuarez9) May 26, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР