Нападателят на Барселона Луис Суарес е все по-близо до трансфер

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес е все по-близо до трансфер
Коментари Харесай

Луис Суарес ще премине през езиков тест, за да вземе италиански паспорт

Нападателят на Барселона Луис Суарес е все по-близо до трансфер в Ювентус. Според информациите той към този момент се е схванал с италианския първенец за двугодишен контракт с алтернатива за още един сезон, като ще получава по 10 млн. евро на година като заплата.

Според “Гадзета дело спорт” през идната седмица уругваецът ще има тест на равнище B1 за италианските език и просвета. Това е една от първите крачки, с които той да получи италиански паспорт и да не заема някоя от квотите за състезател отвън Европейския съюз. В Испания не му беше нужна такава квота, защото неговата брачна половинка София Балби има италианско поданство, което обаче няма да е задоволително на Апенините.
Luis Suárez will undergo the Italian B1 exam next week to obtain an Italian passport, in order to join Juventus. [gds via ]
— barcacentre (@barcacentre) Междувременно, “Спорт” твърди, че различен клуб от Серия “А” - Интер, също ще притегли състезател на Барселона. Артуро Видал е покрай това да разтрогне контракта си с каталунците и се чака да дойде в Милано за медицински прегледи в понеделник или вторник.
— Arturo Vidal will be an Inter Milan player on Monday or Tuesday. [sport]
— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР