Нападателят на Барселона Антоан Гризман не играе с радост в

...
Нападателят на Барселона Антоан Гризман не играе с радост в
Коментари Харесай

Откривателят на Гризман: Вижда се, че няма радост в него

Нападателят на Барселона Антоан Гризман не играе с наслада в отбора. Това счита Ерик Олатс, който довежда фрацузина в Реал Сосиедад, когато играчът е едвам на 13 години.

" Когато си потегли от Атлетико Мадрид, се натъжих поради появилата се дискусия. Тези долни и измислени истории ми се отразиха. Разбирам за какво той изиска да подпише с Барселона. Барса си е Барса. Други играчи и негови другари му споделиха, че играта му доста добре ще се приспособява към тази на Барса поради тики-така и всичко това, само че на мен не ми харесва представянето му. Вижда се, че той има проблеми, както и че няма наслада в него. Боли ме, тъй като знам на какво е кадърен. Може да даде доста повече, само че той нищо не продумва. Опитва се да го прави без изобщо да приказва.

" Se ve que Griezmann tiene problemas, no tiene alegría "

Eric Olhats, su descubridor, habla con crudeza del crack galo #RealSociedad #Barça https://t.co/c5uOklBAp2 pic.twitter.com/behct3wbes
— Edición Gipuzkoa MD (@Gipuzkoa_MD) March 25, 2020
Изглежда, че не получава задоволително пасове от останалите, в това число и от шефа си. Мина месец, мина втори, той разбра, че не е шефът, само че в този момент поради отношението си и гения си той заслужава малко повече внимание. Очаквам обаче с времето Гризман да се усъвършенства, тъй като е единствено на 28 години и е състезател от международна класа ", показа Олатс, който сега работи в Атлетико.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР