Нападателят на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов изрази

...
Нападателят на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов изрази
Коментари Харесай

Десподов: Две нелепи дузпи срещу нас, благодаря на треньора

Нападателят на българския народен тим по футбол Кирил Десподов изрази дълбока признателност към треньорския щаб на селекционера Красимир Балъков за това, че му гласоподава доверие за гостуването ни против Англия в квалификациите за Евро 2020. 22-годишният състезател на Щурм Грац регистрира, че резултатът 0:4 не е прелестен, само че е оказал помощ на „ трикольорите” да си извадят нужните поучения.

„ Отборът като цяло в 90-те минути стоеше добре. Две нелепи дузпи против нас… Отборът стоеше в действителност добре. „ Уембли” си е „ Уембли”, против нас имаше тим от международна класа. Това е. Взимаме си уроците и продължаваме напред”, сподели Десподов пред Дарик радио.

„ Тук е моментът да благодаря на треньорския щаб в националния тим, че ми дадоха късмет да играя на „ Уембли” против Англия. Чувството е необикновено. Взел съм си поучения от предните мачове. Само тренировки, труд и неизменност оттук насетне.”

„ Много съм признателен на старши треньора, че разчита на мен, че има вяра в мен. Това ми дава самочувствие и успокоение. За един футболист е най-важното да играе. Когато нямаш мачове, по един или различен метод губиш самочувствие. Аз не мисля, че съм изгубил моето. Опитвам се както мога да оказа помощ на отбора”, приключи Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР