Нападателят на България Спас Делев коментира загубата с 0:2 от

...
Нападателят на България Спас Делев коментира загубата с 0:2 от
Коментари Харесай

Спас Делев: Поемам отговорността!

Нападателят на България Спас Делев разяснява загубата с 0:2 от Литва.

" Не победихме, тъй като не съумях да вкарам. Ако бях съумял да вкарам това състояние, можеше мачът да се развие в друга посока. Не е прелестно. За да се стигне дотук ние сме отговорни. Треньорът не играе. Ние сме на терена. Трябва да се раздаваме на макс. Изцяло виновността е наша. Никой различен не ни е отговорен.

Това се обърка, че не съумях да вкарам. Поемам отговорността. Опитен състезател съм. Това е задължаващо състояние. Това е наша страна. Ние я пазиме. В последно време не я пазиме както би трябвало. Все такива загуби, позор ни е. Ние сме на дъното.
 Кръстаич: Имам поддръжка от БФС! Справяме се чудесно, единствено резултатите липсват
Кръстаич: Имам поддръжка от БФС! Справяме се чудесно, единствено резултатите липсват

Сърбинът не знае на кой свят е...

Тежко е, само че би трябвало да се вдигнем. Ще дадем максимума от себе си. Да се вдигнем всичките, с цел да създадем победа. Знаем, че сме на дъното. Всички ни боли. Говоря за нас, ние да играем на терена. Защо те да имат виновност? Ние имаме обстановките.

Докато има късмет ще се борим. Ще оставим сърцата си на терена и се надявам другия път, тези положения, които имаме, да отбележим. Всички осъзнаваме какво сме създали, с цел да се стигне до това. След като не побеждаваме. Ние сме едно цяло. Трябва да се извиня. Не сме говорили нищо ", показа Делев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР