Нападателят на България Спас Делев е на мнение, че "лъвовете"

...
Нападателят на България Спас Делев е на мнение, че "лъвовете"
Коментари Харесай

Спас Делев: Не отстъпвахме по нищо на Франция

Нападателят на България Спас Делев е на мнение, че "лъвовете " са играли равностойно с Франция в последното си домакинство от международните квалификации. Те паднаха с 0:1, само че съгласно играча на Погон Шчечин, нашите не са отстъпвали на скъпите френски звезди.

"Французите са звезди, на доста високо равнище са. Но ние през днешния ден показахме темперамент, не мисля, че ни превъзхождаха с кой знае какво. И с двамата нападатели през днешния ден се получиха нещата, само че те имат доста класни централни бранители, единият от Реал, другият от Барса. "

"Днес всеки излезе и даде всичко от себе си, за жалост не можахме да зарадваме почитателите. Второто полувреме започнахме доста мощно, в случай че бяхме почнали по този начин от началото на мача, можехме да ги изненадаме. "

"Не би трябвало да позволяваме разпределяне против Люксембург. Очакванията към нас са доста високи и би трябвало да го затвърдим против Люксембург. Ако не успеем да бием, ще е едно огромно леке върху представянето ни до момента ", съобщи Делев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР