Нападателят на Аякс - Антъни благодари на клуба за това,

...
Нападателят на Аякс - Антъни благодари на клуба за това,
Коментари Харесай

Антъни благодари на Аякс и намигна на Манчестър Юнайтед

Нападателят на Аякс - Антъни благодари на клуба за това, че в тима от Амстердам е станал по-завършен футболист, само че загатна, че още веднъж може да се събере с Ерик загар Хаг, който от лятото е отпред на Манчестър Юнайтед.

Бразилският национал е считан за една от идващите трансферни цели за " алените дяволи ", които привлякоха Каземиро от Реал Мадрид.

22-годишният нападател впечатли в предходните два сезона с екипа на Аякс под управлението на Тен Хаг.

" Искам да взема най-хубавото решение. Това ще стане дружно с моето семейство, бизнес сътрудниците и Аякс. Искам нещата да се получат добре за всички забъркани страни. За момента съм благополучен в Аякс, само че Господ ще реши бъдещето. Имам контракт до лятото на 2025 година и ще дам всичко най-хубаво на този прелестен клуб във всяка една секунда. Нося екипа на Аякс с горделивост и още от първия ден тук се усещам като вкъщи. Ако всички решим да остана, тогава ще знам, че това е най-хубавото за мен и за клуба. Сега съм концентриран върху това да играя футбол. Благодарение на Аякс в този момент съм доста по-завършен футболист. С всеки минал ден желая да се усъвършенствам ", съобщи Антъни пред вестник Де Телеграаф.

Той приказва и за връзките си с някогашния си треньор в нидерландския гранд Ерик Тен Хаг.

" Ерик беше извънредно значим за мен. Благодарен съм му и му искам всичко най-хубаво. Винаги ще приветствам Ерик, откакто работихме толкоз време дружно. Все още не мога да се веселя за него, защото той към момента няма точки, а това ме натъжава. Убеден съм, че скоро ще обърне нещата. Манчестър Юнайтед ще се усъвършенства от негово управление. В предходните си клубове той потвърди, че методите му работят ", сподели още Тен Хаг.
 Марсилия също попадна измежду тимовете, които желаят Кристиано Роналдо
Марсилия също попадна измежду тимовете, които желаят Кристиано Роналдо

Агентът на португалеца Жорже Мендеш е бил в контакт с управлението на френския клуб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР