Нападателят на Ауда Кекава Георги Минчев обяви, че съжалява за

...
Нападателят на Ауда Кекава Георги Минчев обяви, че съжалява за
Коментари Харесай

Георги Минчев: Локо Пловдив ми е втори дом

Нападателят на Ауда Кекава Георги Минчев разгласи, че съжалява за решението на националния селекционер Младен Кръстаич да не го извика мачовете с Гибралтар и Северна Македония, само че акцентира и че го приема обикновено и се надява това да се промени.

27-годишният таран показа още, че е запазил страхотни усеща към някогашния си тим Локомотив Пловдив и почитателите на Лаута. Той се трансформира в любим на черно-бялата агитка за гола при разгрома над Ботев в дербито през есента на 2020 година, а също по този начин и за попадението във вратата на Тотнъм.

" Локомотив Пловдив ми е като втори дом. Няма по какъв начин да затворя тази врата. Оставих много другари, а и усетих обичта и поддръжката на почитателите, което е много значимо. И до ден сегашен получавам поздрави и позвънявания от последователи, футболисти и управлението на Локо. Когато имам опция, не пропущам да виждам мач на Локомотив Пловдив. Поддържам положителни връзки с играчите. С огромна част от тях сме си другари и гледаме да се чуваме постоянно. ", показа Минчев пред Тема спорт.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР