Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща планира да остане в

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща планира да остане в
Коментари Харесай

Диего Коща не смята да мърда от Атлетико

Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща възнамерява да остане в отбора до края на контракта си. Въпреки че в последните месеци беше преследван от контузи и е надалеч от най-хубавата си форма, испанският национал се употребява с доверието на Диего Симеоне. Наставникът на " дюшекчиите " е уверен, че през идващия сезон Диего Коща ще покаже какво може и още веднъж ще е опасност за всички вратари.

Според Marca бразилецът с испански паспорт ще откаже всички предложения, които вероятно ще получи през лятото. Най-сериозен интерес към него има от Италия и по-конкретно от Рома и Наполи.  Атлетико взима Лаказет, в случай че продаде Диего Коща
За разлика от Симеоне, управлението на Атлетико избира да продаде Коща, с цел да си обезпечи средства за нови попълнения. Освен това, конкуренцията в офанзива ще е доста сериозна, тъй като се чака към Жоао Феликс и Алваро Мората да се причисли и Единсон Кавани.

Договорът на нападателя е до лятото на 2021 година. Той можеше да си тръгне предишното лято, когато трябваше да изтърпи наказване от 8 мача, само че реши да остане на " Уанда Метрополитано " и в този момент ще направи същото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР