Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща може и да е

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща може и да е
Коментари Харесай

Недоволният Диего Коща обмисля оферта от Китай

Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща може и да е изиграл последния си мач за отбора. През уикенда той беше титуляр при равенството с Жирона (1:1), а незабавно по-късно отпътува за родната Бразилия, където ще се подложи на интервенция. Той сигурно ще отсъства най-малко до февруари, което е проблем за наставника на " дюшекчиите " Диего Симеоне.

Аржентинският треньор обаче ще се разтревожи повече, в случай че се окаже вярна информацията, идваща от Италия, че Коща желае да напусне Атлетико. Журналистът Алесио Алаймо твърди, че 30-годишният стрелец не е по никакъв начин удовлетворен от обстоятелството, че заплатата му е по-малка от тази на Антоан Гризман. Двамата се схващат чудесно, само че бразилецът с испански паспорт бил сърдит от сериозната разлика във възнагражденията им. Затова Коща бил податлив да се насочи към Китай, откъдето има примамлива оферта.

Клубът, който желае да притегли нападателя, е Тяндзин Цюндзиен. Предложението било толкоз положително, че сътрудникът на Коща - Жорже Мендеш, незабавно уведомил управлението на Атлетико за желанието на на футболиста да бъде продаден.

Симеоне твърдо разчита на Коща и съобщи, че след възобновяване си той ще е като ново попълнение за отбора в най-важната част от сезона. Ако обаче в действителност се стигне до разлъка, Атлетико ще се насочи към Единсон Кавани. Примера дивисион 14 кръг, неделя 2 декември  Жирона 1:1краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР