Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман заяви, че е напълно

...
Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман заяви, че е напълно
Коментари Харесай

Гризман след поредната си странна смяна: Не зависи от мен

Нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман съобщи, че е изцяло предан на клуба, откакто означи надвит гол против Порто в Шампионската лига. Французинът към момента не е почнал нито един мач като титуляр този сезон, като влиза като запаса малко след 60-а минута във всичките пет мача от началото на акцията. Той се появи пейката в 61-вата против Порто и вкара победния гол в 10-ата минута на добавеното време, откакто означи и като запаса за успехите в Ла Лига против Хетафе и Валенсия.

„ Ситуацията е такава, каквато е, не зависи от мен “, сподели Гризман пред кореспонденти след успеха с 2:1 над Порто.

„ Разбира се, че бих желал да играя повече, само че ще дам всичко в минутите, които имам на терена. Аз съм предан на Атлетико и желая да играя единствено тук и да дам всичко за клуба, треньора и почитатели ", добави той.

Френският нападател стана звезда в Атлетико, преди да се причисли към Барселона за 120 милиона евро през 2019 година година, само че не съумя да блесне на „ Камп Ноу “ и се завърна в тима от Мадрид предходната година чартърен за две години. В контракта има уговорка за наложителен непрекъснат трансфер, а съгласно някои изявления в испанските медии Атлетико е задължен да купи Гризман за 40 милиона евро, в случай че той играе повече от 50 % от игровото време. Според други обаче се броят участията му, в които е записал най-малко половин час. По тази причина и на него се разчита основно за най-много 29 минути.

След успеха над Порто треньорът на Атлетико Диего Симеоне засипа с похвали Гризман, само че отбрани решението си да не го пуска като титуляр, потвърждавайки, че той е по-ефективен като запаса.

„ Реалността е, че когато играе 30 минути, той играе доста добре “, сподели аржентинският треньор.

„ Прекарахме доста години дружно, обичаме се, само че цифрите му приказват сами за себе си. Той беше променлив през предишния сезон, само че се надяваме, че е мощен и че методът, по който го използваме, може да ни служи добре, всички можем да забележим неговия качество и опит в минутите, които получава “, сподели още Симеоне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР