Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг продължава да протака разговорите за

...
Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг продължава да протака разговорите за
Коментари Харесай

Обамеянг продължава да се дърпа за нов договор

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг продължава да протака диалозите за нов контракт с клуба, написа " Спорт ". Настоящият договор на габонеца е до лятото на 2021 година и шефовете на " Артилеристите " желаят да го обвържат дълготрайно. Ако той обаче откаже да подпише, нищо чудно те да вземат решение да го продадат след края на сезона, с цел да не го изтърван без пари по-късно.

Интерес към Обамеянг има от няколко клуба измежду които е и испанският гранд Барселона. 31-годишния голаджия в действителност изчаква, с цел да види дали каталунците са подготвени да насочат публична оферта за него и по тази причина да не бърза да преподпише.

На " Камп Ноу " към този момент мислят за съществени промени в състава откакто изгубиха борбата с Реал Мадрид за купата в Ла Лига. Обамеянг наподобява като много добра алтернатива за укрепване на офанзивата, защото цената му няма да бъде прекомерно висока предвид на изтичащия му контракт след година.

В същото време " Телеграф " оповестява, че шефовете на Арсенал са подготвени на обезверен опит да задържат звездата си, като му предложат умопомрачителна заплата от 250 хиляди евро на седмица, само че не е несъмнено дали и това би било задоволително, откакто отборът не съумя да се класира за Шампионската лига, а има възможност да не взе участие и в Лига Европа, в случай че не завоюва финала за ФА Къп против Челси.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР