Нападателят на Арда Тонислав Йорданов сподели очакванията си преди двубоя

...
Нападателят на Арда Тонислав Йорданов сподели очакванията си преди двубоя
Коментари Харесай

Тонислав Йорданов: Винаги е сладко да се играе срещу ЦСКА

Нападателят на Арда Тонислав Йорданов показа упованията си преди дуела с ЦСКА след три дни. Ето какво показа някогашният футболист на " армейците " пред dsport.

" Добре съм, почивам преди подготовка. Върви чудесно подготовката за мача с ЦСКА. Имахме един почивен ден - неделя, като от през вчерашния ден се готвим за него. Все още не сме почнали да гледаме видеа за ЦСКА и да вършим обширен разбор, само че считам, че през днешния ден ще стартираме с тези неща.

Срещу ЦСКА постоянно е сладко да се играе, даже да не са водачи. Без значение къде са в класирането, против тях е доста хубаво да се играе, тъй като има неповторима атмосфера и почитатели. Надявам се и от двете страни да има доста почитатели, да бъде цялостен стадионът. Атмосферата в тима е на положително равнище и мисля, че би трябвало да се представим на положително равнище, с цел да зарадваме нашите почитатели с една победа, не мога да кажа безапелационна, тъй като ЦСКА са много мощен тим.

Като цяло нямаме сложени цели от управлението къде да бъдем. Ние обаче имаме огромен капацитет и положителни футболисти и мисля, че мястото ни е в шестицата, само че времето ще покаже, дали ще можем да стигнем до такава степен ", разяснява той задачите на тима през тази акция.
 Александър Тунчев: Ние би трябвало да сме тимът, който би трябвало да съжалява за това тъждество
Александър Тунчев: Ние би трябвало да сме тимът, който би трябвало да съжалява за това тъждество

Той е на мнение, че съставът му е изпуснал победата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР