Нападателят на Англия и Челси Лорън Джеймс каза, че злоупотребата

...
Нападателят на Англия и Челси Лорън Джеймс каза, че злоупотребата
Коментари Харесай

Звездата на Челси Лорън Джеймс говори за броя на злоупотребите в социалните медии

Нападателят на Англия и Челси Лорън Джеймс сподели, че злоупотребата в обществените медии може да бъде „ душевен изтощителна “, само че също по този начин негативността я кара да се отхвърли от най-яростните си критици.

Джеймс се оказа жертва на трудно расистко принуждение в обществените медии както за клуба, по този начин и за страната през миналата година, което от време на време принуждаваше 22-годишната да отделя време надалеч от светлината на прожекторите.

Джеймс беше обект на онлайн корист след загубата на Челси с 4-1 в Женската Суперлига от Арсенал, в която миг на неодобрение от страна на нападателя против Лиа Уолти от Арсенал я трансформира в цел за опозиционните почитатели. Бившият началник на " сините " Хейс осъди насилието като " непоносимо " и " расово профилиране ", добавяйки, че по-късно е оставило Джеймс " не на положително място ".

Джеймс се завърна в спортната борба, отбелязвайки четири гола в идващите си две участия в WSL, в това число хеттрик против Манчестър Юнайтед. Общо Джеймс обезпечи 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР