Нападателят на Ал-Итихад Карим Бензема може да съди френския вътрешен

...
Нападателят на Ал-Итихад Карим Бензема може да съди френския вътрешен
Коментари Харесай

Карим Бензема обмисля да съди френския вътрешен министър за клевета

Нападателят на Ал-Итихад Карим Бензема може да съди френския вътрешен министър Жералд Дарманен за обвиняванията по негов адрес във връзки с ислямистката организация Мюсюлмански братя.

Скандалът към френския футболист се развихри през вчерашния ден след изявление на Дарманен в телевизионно изявление, когато той непосредствено съобщи, че Бензема има връзки с терористични организации.

" Г-н Карим Бензема има общоизвестни връзки, както знаем, с “Мюсюлманските братя ", разяснява Жералд Дарманен.

Малко по-късно сходна позиция изрази и френската депутатка Валери Боайе, която е от съставлява Републиканците в Сената на Буш-дю-Рон, като тя непосредствено настоя да бъде отнето френското поданство на Бензема, както и той да бъде лишен от своята премия " Златна топка " през 2021-а година.

В отговор на всички тези обвинявания юристът на някогашния футболист Реал Мадрид Хюг Вижие отхвърли изцяло Карим Бензема да е имал връзка с терористична организация и разгласи, че обмислят предприемането на правосъдни дейности против френския вътрешен министър Жералд Дарманен

" Това е неистина, Карим Бензема в никакъв случай не е имал ни най-малка връзка с тази организация. Обмисляме опцията да предприемем правосъдни дейности против този министър, като се ръководим да вземем за пример от закона за манипулирането на информация, който е толкоз безценен на нашето държавно управление, и закона за клеветата или даже обществената засегнатост ", съобщи юристът на Бензема, представен от " Льо Паризиен ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР