Нападателят Мирослав Будинов беше героят за Дунав, който реализира така

...
Нападателят Мирослав Будинов беше героят за Дунав, който реализира така
Коментари Харесай

Будинов: Нямам против да съм резерва и да си бием

Нападателят Мирослав Будинов беше героят за Дунав, който осъществя по този начин значимия първи гол в мача с Етър. Той се разписа от дузпа, откакто преди този момент беше влезнал като запаса и показа, че няма проблем това да се трансформира в традиция, стига да има победи за русенци.

"Благодаря за премията, като си извън постоянно е по-трудно, стоиш, гледаш и стискаш палци. Но няма проблем, в случай че всеки мач влизам като запаса и бием, може и другия мач да е по този начин ", съобщи Будинов пред DIEMA SPORT.

"Не е значимо кой вкарва, знам, че се чака от мен. Но значимото е, че успяхме да бием през днешния ден против сложен съперник, който ни е съперник в дъното на класирането. Първото полувреме създадохме повече обстановки от тях, изпуснахме чисти обстановки ", съобщи още таранът на "драконите " и продължи с разбора.

"Второто полувреме, като се появих в игра, много ни бяха натиснали, съвсем не минавахме центъра. Но ние издебнахме момента, направихме няколко хубави офанзиви, възползвахме се от тяхната неточност и справедливо се поздравихме с триумф. Играхме добре в отбрана, въпреки да има още какво да се желае. Дано стартираме да печелим повече ", съобщи Будинов.

Нападателят разкри още, че на отбора е по-добре да играе като посетител, тъй като на стадиона в Русе се усеща доста напрежение. Будинов разкритикува и почитателите за отношението към него и съотборниците му.

"Не е неистина, че на открито се усещаме по-добре. По стадиона има много хора, които дори не знам за какво идват, не им е там мястото. Отнасяме много негативизми аз и още 2-3 души. Като играем у дома има по-голямо напрежение, а и неналичието на точки ни пречи. Дано се стегнем и да побеждаваме ", приключи Будинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР