Нападателят Мемфис Депай се разписа с удар от далечно разстояние

...
Нападателят Мемфис Депай се разписа с удар от далечно разстояние
Коментари Харесай

`Атлетико стартира сезона с 3:1 над Гранада

Нападателят Мемфис Депай се разписа с удар от далечно разстояние през второто полувреме и Атлетико (Мадрид) победи с 3:1 Гранада в мач от първия кръг на испанското състезание по футбол.

Домакините преобладаваха в столицата още от старта, само че пропуснаха доста положения. Алваро Мората обаче откри резултата в добавеното време на първата част, когато получи топката пред вратата и вкара без проблеми за 1:0.

Гранада изравни посредством Самуел Омородион в 62-та минута, откакто Яник Каараско загуби топката на границата на наказателното поле и Гонсало Вияр подаде на своя съотборник за първия прецизен изстрел на гостите в мача. Пет минути по-късно обаче Депай изведе Атлетико още веднъж напред с хубав отдалечен шут, който влезе в горния ляв ъгъл.

Маркос Йоренте оформи крайното 3:1 в добавеното време, когато завоюва противоречива топка в наказателното поле и преодоля вратаря Андре Ферейра.

Кадис пък надделя с 1:0 Алавес на старта на сезона в Испания. Феде Сан Еметерио вкара единствения гол в седмата минута и домакините удържаха преднината си, макар че приключиха мача с човек по-малко след червен картон на Гонсало Ескаланте в края.

Срещи от първия кръг в шампионата на Испания по футбол, Ла Лига:

Кадис – Алавес               – 1:0

Атлетико Мадрид – Гранада    – 3:1

от неделя:

Хетафе – Барселона           – 0:0

Селта Виго – Осасуна         – 0:2

Виляреал – Бетис             – 1:2

от събота:

Реал Сосиедад – Жирона       – 1:1

Лас Палмас – Майорка         – 1:1

Атлетик Билбао – Реал Мадрид – 0:2

от петък:

Алмерия – Райо Валекано      – 0:2

Севиля – Валенсия            – 1:2

 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР