Нападателят Мауро Икарди е готов за завръщане в Серия А

...
Нападателят Мауро Икарди е готов за завръщане в Серия А
Коментари Харесай

Мауро Икарди е готов да отиде в Наполи

Нападателят Мауро Икарди е подготвен за завръщане в Серия А в редиците на Наполи. Това удостовери правният консултант на играча и брачната половинка му Уанда Нара Елио Летерио Пино пред " Радио Марте ". Той призна също, че от Наполи са желали футболиста и през предишното лято, откакто стана ясно, че е непотребен в Интер на Антонио Конте. В последна сметка аржентинецът отиде чартърен в Пари Сен Жермен, само че парижани най-вероятно няма да го изплатят против 70 милиона евро, каквато е клаузата му. Интерес към аржентинеца не липсва и от страна на Ювентус, Манчестър Юнайтед и Челси, само че по всичко проличава, че Наполи е с едни гърди напред.
 Пъзелът към Икарди се подрежда в интерес на Наполи " Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис постоянно го е желал. През предишното лято просто Мауро не искаше да остава в Италия и по тази причина нещата не се получиха. Някои може и да не харесват ролята му в избрана тактическа скица, само че би трябвало ли ви нападател, който вкарва голове - ето ви Мауро ", споделя индивидът от обкръжението на аржентинеца.
" Разбира се, Уанда Нара е негов сътрудник и се грижи за ползите му. Познавам го добре, той ми е като наследник. Идеята да отиде в Наполи му подхожда частично и поради Диего Марадона, който е кумир на града и Аржентина. Може би Наполи ще се окаже идеалният клуб за него да блесне ", добавя Елио Летерио Пино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР