Нападателят Маркъс Рашфорд се надява да успее да се споразумее

...
Нападателят Маркъс Рашфорд се надява да успее да се споразумее
Коментари Харесай

Разкриха исканията на Рашфорд към Ман Юнайтед: Става най-скъпият играч във Висшата лига

Нападателят Маркъс Рашфорд се надява да успее да се споразумее за нов контракт с Манчестър Юнайтед със заплата от над 500 000 паунда на седмица, твърди Daily Star. 25-годишният британски национал има единствено още една година до края на сегашния си договор с отбора от „ Олд Трафорд “, само че не възнамерява да напуща родния си клуб.

Преговорите сред „ алените дяволи “ и Рашфорд се забавиха поради въпросителни към бъдещата благосъстоятелност на Юнайтед. Сега обаче изданието оповестява, че, в случай че Рашфорд подписа сходна договорка, то тя би го направила най-добре платения състезател във Висшата лига пред звезди като Кевин Де Бройне, Ерлинг Халанд от Манчестър Сити и съотборника му Давид Де Хеа.

По този метод той е подготвен да подпише контракт, който ще го остави на „ Олд Трафорд “ в най-хубавите му години и ще отдаде дълготрайно си бъдеще на родния си клуб. Но също по този начин той знае, че това ще бъде най-големият и най-съществен контракт в кариерата му и желае премия за напъните и триумфите, които реализира този сезон.

Междувременно не престават договарянията и с Де Хеа и Люк Шоу по отношение на нови покупко-продажби, до момента в който финансовите последствия от възможното привличане на Хари Кейн от Тотнъм през идното лято също могат да повлияят на това какъв брой Юнайтед са подготвени да предложат на Рашфорд.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР