Нападателят Мариано Диас стана поредната жертва на епидемията от контузии

...
Нападателят Мариано Диас стана поредната жертва на епидемията от контузии
Коментари Харесай

Контузия №42 в Реал Мадрид, ето коя е поредната жертва

Нападателят Мариано Диас стана следващата жертва на " епидемията " от травми в състава на Реал Мадрид, оповестява Marca. 27-годишният футболист от Доминиканската република е с мускулна контузия. Не е ясно какъв брой време ще отсъства от терените Мариано, само че той сигурно ще пропусне дербито с Атлетико Мадрид в неделя на " Уанда Метрополитано ". Двубоят може да се окаже с решаващо значение в борбата за първото място в Ла Лига. На " Сантиаго Бернабеу " въпреки всичко се надяват Мариано да е подготвен за реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига с Аталанта на 16 март. " Лос бланкос " завоюваха първата среща в Бергамо с 1:0.

Междувременно френската звезда в офанзивата на " лос меренгес " Карим Бензема тренира самостоятелно, а наставникът на отбора Зинедин Зидан се надява да може да разчита на сънародника си за значимия мач с " дюшекчиите ". Зизу гласоподава доверие на Иско в ролята на " подправена деветка " против Аталанта, а при равенството 1:1 с Реал Сосиедад в понеделник нападението на " белите " бе водено от Мариано.
Mariano medical report.
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) Травмата на Мариано е 42-ата травма на състезател на Реал Мадрид от началото на сезона, показва още Marca. Серхио Рамос, Даниел Карвахал и Еден Азар не престават да са отвън строя поради травмите си, а Родриго и Федерико Валверде към този момент са възобновени. Рамос вероятно би могъл да бъде подготвен за реванша с Аталанта. Капитанът на Реал Мадрид за последно игра с бялата фланелка в полуфиналния мач за Суперкупата на Испания против Атлетик Билбао на 14 януари, само че на " Бернабеу " се надяват опитният бранител да направи изненадващо бързо завръщане против италианския отбор, единствено 5 седмици след претърпяната от него интервенция на коляното. Ла Лига 25 кръг, понеделник 1 март  Реал Мадрид 1:1краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР