Нападателят Калоян Кръстев, който е преотстъпен от ЦСКА в Берое,

...
Нападателят Калоян Кръстев, който е преотстъпен от ЦСКА в Берое,
Коментари Харесай

Стана ясно дали Калоян Кръстев може да играе срещу ЦСКА

Нападателят Калоян Кръстев, който е преотстъпен от ЦСКА в Берое, ще бъде разполагаем на треньора на заралии Николай Киров за срещата в неделя.

В неговия контракт за наем няма уговорка, която да го стопира да се изправя против армейците, научи " Тема Спорт ". Очаква се юношата на Славия даже да стартира като титуляр против клуба, който държи правата му.
 Берое се отхвърли от футболистите на Сошо
Берое се отхвърли от футболистите на Сошо

Вече нямало смисъл

24-годишният нападател дойде в Борисовата градина от " Овча купел " през лятото на 2021-ва, само че по този начин и не съумя да се наложи в състава под управлението на Стойчо Младенов, Алън Пардю и Саша Илич. Сърбинът му даде значително шансове за изява при започване на сезона, само че някогашният юношески национал по този начин и не се възползва от тях, с цел да бъде преотстъпен в последна сметка на Берое.

За зелените той записа общо 7 мача във всички шампионати през есента, в които се разписа два пъти. Договорът му за наем в началото бе до зимата, само че Николай Киров настоя да бъде арестуван и двата клуба стигнаха до съглашение контрактът да бъде продължен до лятото.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР