Нападателят Исмаил Иса е в плановете на Славия за лятната

...
Нападателят Исмаил Иса е в плановете на Славия за лятната
Коментари Харесай

Славия иска да привлече Исмаил Иса

Нападателят Исмаил Иса е в проектите на Славия за лятната селекция. Договорът на тарана с Черно море изтича на 30 юни и няма да бъде възобновен.

Както към този момент стана ясно, Иса не отпътува с варненци за лагера им в Банско. Той въпреки всичко може да тръгне за планинския курорт, в случай че се разбере с “белите”. Столичани също са на лагер в Банско и търсят да привлекат централен нападател, написа " Тема Спорт ". В момента Златомир Загорчич разполага единствено с Калоян Кръстев. Ивайло Димитров се раздели със Славия и подписа с Миньор (Перник). Все още не е ясно дали Димитър Рангелов ще остане в отбора, като той не е на лагер под връх Вихрен.

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев към този момент удостовери, че желае предпочитано да притегли нападател.

Славия имаше сериозен интерес към Иса преди два сезона, когато той носеше екипа на Дунав (Русе). Тогава обаче футболистът избра да дебаркира на “Тича”. Роденият в Търговище нападател у нас е носил екипите на Светкавица, Хасково, Левски, Сливен, Локомотив (Мездра), Литекс, Берое и Верея. 31-годишният футболист има и интервали в чужбина в турските Карабюкспор и Елазигспор, както и в молдовския Шериф (Тираспол).

Иса има и 8 мача и 1 гол за националния тим на България. Ако се разбере със Славия, той ще пристигна в тима като свободен сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР