Нападателят инкасаторка на ВиК от козлодуйското село Бутан Дочка Маринова

...
Нападателят инкасаторка на ВиК от козлодуйското село Бутан Дочка Маринова
Коментари Харесай

Проговори изнасилената от нападателя на ВиК инкасаторката от Бутан

Нападателят инкасаторка на ВиК от козлодуйското село Бутан Дочка Маринова Севдалин Иванов е изнасилил три пъти друга жена от селото.
Негова жертва е стнала и Маруся Христова. „ Към края на предишния месец, спях си в къщи, беше към 23.00 часа, слушам звук и до мен се оказва мъж, а аз нямам подобен. Вдовица съм и пребивавам сама. Мъртво пийнал беше, познах го, че е Севдалин и стартира да приказва цинизми, че ще ме изнасили, че ще ме убие. Започна да ме бие, изнасили ме и заплаши да не споделям на никой за това. Три вечери поред става това. Прескача, разрушава касата и ме насилва. Нагъл, нагъл, пийнал. Хваща ми ръцете по този начин, хвърля ме на леглото и… Да, изнасили ме. Какъв смут съм претърпяла единствено аз си знам. Съседи чуват, излизат и след това всички се прибират по домовете си. Просто не желая това в никакъв случай да се повтаря… Не желаех да тормозя никой… Срам ме беше… А в този момент е излъгал, че ми е бил ухажор. Сега към този момент имам отбрана и желая да бъде осъден грубо, да бъде в пандиза “, споделя през сълзи Маруся.
Задържаният Севдалин Иванов е от ромски генезис, няма непрекъсната работа, живее самичък до дома на Дочка и постоянно злоупотребява с алкохол.
През 2014 година същият човек нападнал пенсиониран чиновник на АЕЦ. Беше му нанесъл побой и му беше лишил движимости. Въпреки че тогава чиновниците на реда откриха телефона на потърпевшия в него, прокуратурата се произнесе, че причинителят е незнаен и той не понесе никакви последици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР