Нападателят Гонсало Гедеш от Валенсия вярва, че отборът трябва да

...
Нападателят Гонсало Гедеш от Валенсия вярва, че отборът трябва да
Коментари Харесай

Валенсия трябва да вдигне нивото още повече, смята важен играч

Нападателят Гонсало Гедеш от Валенсия има вяра, че тимът би трябвало да вдигне равнището си, с цел да приключи измежду водачите в испанския шампионат. " Бяло-черните " изостават на 11 точки зад лидера досега Барселона и заемат третото място в класирането в Примера дивисион.

" Трябва да задържим равнището си, даже да се подобрим, с цел да приключим измежду първите в класирането. Краят на тази година не беше неприятен за нас, уповавам се да продължим по същия метод и през 2018 година. Трябва да покажем силата на нашия колектив и да продължим да се развиваме ", разяснява 21-годишният португалски национал.
3. Goncalo Guedes-Although he was injured for a month Guedes has been the surprise of the season.After joining on loan from PSG the flying winger has exceeded expectations and has been a standout player for Valencia this season. His performance vs Sevilla will go down in history. pic.twitter.com/hW6B8YtTgg
— Medo (@Mediostability) December 26, 2017

На 6 януари Валенсия играе вкъщи с Жирона при подновяването на испанския шампионат.

Иначе Гедеш е на “Местайя” като преотстъпен от Пари Сен Жермен, само че към този момент се появиха информации, че двата клуба са се договорили за непрекъснат трансфер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР