Нападателят Георги Христов удължи договора си с Тампа Бей Роудис,

...
Нападателят Георги Христов удължи договора си с Тампа Бей Роудис,
Коментари Харесай

Реклама на България в САЩ благодарение на Георги Христов

Нападателят Георги Христов удължи контракта си с Тампа Бей Роудис, като е окуражен да продължи да ниже гол след гол в шампионата нa USL. От американския клуб демонстрираха голямото си почитание към българина, който се трансформира в легенда на Роудис.

Джорджи, както е именуван нападателят, стартира шести сезон в клуба. До момента има на сметката си 145 мача с 53 гола. През отминалото състезание юношата на Марица (Пловдив) изигра най-силния си сезон оттатък Океана. 33-годишният някогашен футболист на Левски блесна с 15 гола в 32 срещи и оказа помощ на отбора си да доближи до плейофите.
 
От Там Бей Роудис разпространиха любопитно видео клипче, с което вършат реклама на България с помощта на Георги Христов. То е с хаштаг #WeFoundGeorgi (б.р.: " Намерихме Джорджи " ). По този метод беше обявена радостната за почитателите на футбола в Сейнт Питърсбърг вест, че техният любим ще стартира своя шести сезон в Роудис.

" Всички сме извънредно щастливи, че Джорджи се завърна назад при нас. Той е неизменима и доста значима част от нашия тим през последните няколко години. Радостно е, че ще продължи да носи фланелката и ще гони върха на Дерек ", споделя старши треньорът Стюърт Кемпбъл, а клубният необут Бил Едуърдс прибавя: " Христов се трансформира в един от най-големите играчи на Роудис за всички времена. Истинска легенда. Горди сме, че той избра да остане при нас. "









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР