Нападателят Гарет Бейл бе избран за най-добър играч на мача

...
Нападателят Гарет Бейл бе избран за най-добър играч на мача
Коментари Харесай

Бейл: Ако някой ни беше предложил 4 точки преди турнира, щяхме да ги вземем

Нападателят Гарет Бейл бе определен за най-хубав състезател на мача от група "А " на Европейското състезание по футбол сред Уелс и Турция, извоюван от британците с 2:0.

Бейл асистира за головете на Аарън Рамзи и Конър Робъртс, а също така сътвори и още няколко състояние за Уелс. Той обаче пропусна дузпа в 61-та минута.

"Бейл бе образец за водач на терена. Той нямаше шанс при дузпата, само че реши мача с последния пас и дрибъла си ", написа техническият наблюдаващ на УЕФА Вили Рутенщайнер, който преди доста години бе гласен за шеф в Левски под ръководството на Спас Русев, само че вместо това избра оферта от Футболната федерация на Израел.

Звездата на Уелс Гарет Бейл бе доста благополучен от записаните 4 точки в актива на „ драконите” до момента през UEFA EURO 2020.

„ Най-важното е, че това бе фантастично отборно показване. Имахме прелестна опция да спечелим този дуел против един доста мощен тим на Турция, само че бяхме страхотни”, сподели Бейл.

„ Осъзнах, че играх добре, само че грешката при пропусната е моя, персонална. Моя е отговорността да продължа напред. Това е въпрос на темперамент. Със сигурност сме удовлетворени от четирите точки до момента. Ако ни бяха предложили преди шампионата това, ние щяхме да бъде щастливи”, приключи Бейл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР