Нападателят Ерлинг Халанд може да се завърне в игра за

...
Нападателят Ерлинг Халанд може да се завърне в игра за
Коментари Харесай

Ерлинг Халанд може да се завърне в игра още този уикенд

Нападателят Ерлинг Халанд може да се завърне в игра за Борусия Дортмунд още в събота при гостуването на Волфсбург в 13-ия кръг на Бундеслигата, оповестява организация ДПА. Норвежкият национал се възвръща от контузия на бедрото и се очакваше да е отвън терените до края на годината.

Борусия Дортмунд е на второ място във краткотрайното класиране в Германия с 27 точки, на една от водача Байерн Мюнхен, а дербито сред двата отбора ще се играе след седмица.

"Ерлинг ще пътува с нас. Той се възвръща бързо в последните дни. Чувства се добре и вероятно може да влезе за малко ", разяснява старши треньорът на Борусия Марко Розе.

"Ако всичко се развие добре, ще е подготвен за игра против Байерн ", удостовери Розе.

Тимът от Дортмунд обаче няма да може да разчита на англичанина Джуд Белингам, който е с проблеми в коляното, а Рафаел Герейро също е под въпрос. Португалецът пропусна загубата от Спортинг Лисабон в Шампионската лига.

"Поражението ни тежи. Определено отпадането от Шампионската лига горчи. Моята работа е да върна силата в тима. Искаме още веднъж да насочим нещата в вярната посока ", добави Марко Розе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР