Нападателят Джейми Варди е здрав и ще играе за Лестър

...
Нападателят Джейми Варди е здрав и ще играе за Лестър
Коментари Харесай

Варди е готов да играе срещу Нюкасъл

Нападателят Джейми Варди е здрав и ще играе за Лестър против Нюкасъл в петък, откакто е изцяло възобновен от проблем в слабините, заяви мениджърът на "лисиците " Брендън Роджърс.

Английският национал осъществя два гола за Лестър при успеха с 4:1 над изпадналия от елита Хъдърсфийлд предходната събота. Малко преди края на дуела от Висшата лига Варди наложително напусна терена.

Brendan Rodgers on the fitness of Jonny Evans, Jamie Vardy, Harry Maguire, Marc Albrighton and Daniel Amartey ahead of #LeiNew
— Leicester City (@LCFC) April 10, 2019
"Той е добре. Почувства болки в слабините и беше по-добре да не се рискува в края на мача. Възстанови се добре и е в добра форма, както постоянно ", разяснява Роджърс.

Националът Хари Макгуайър също се завръща в състава на Лестър след раждането на неговото дете.

"Той наподобява доста благополучен. Раждането на всяко дете прави човек по-добър. Хари не тренира задоволително през последната седмица, тъй като искаше да бъде сигурен, че детето му е добре. Сега всичко е под надзор и той наподобява напълно концентриран ", сподели още Брендън Роджърс. "Лисиците " са на седмо място в класирането с 47 извоювани точки от 33 изиграни срещи.
Премиър лийг 32 кръг, събота 30 март  Лестър Сити 2:0краен резулат  Борнемут
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР