Нападателят Дауда Бамба ще получи нов шанс на стадион “Българска

...
Нападателят Дауда Бамба ще получи нов шанс на стадион “Българска
Коментари Харесай

ЦСКА дава последен шанс на Бамба

Нападателят Дауда Бамба ще получи нов късмет на стадион “Българска войска ”, предава “Тема спорт ”.

През ноември футболистът претърпя интервенция на коляното и се появиха информации, че ЦСКА ще приключи контракта му авансово, който изтича след края на сезона. Това няма да се случи и Бамба ще остане в тима.

Старши треньорът Саша Илич харесва качествата на котдивоареца и желае да се разчита на него и напролет. Именно сърбинът настоя през лятото Бамба да продължи тренировките си с “червените ”, макар че му бе открита травма в коляното. Тогава след едномесечен тестов интервал той подписа с ЦСКА за 1 година.

27-годишният нападател изигра 8 мача, започвайки като титуляр в реванша против Базел и дербито с Левски, където обаче се показа едва. Отбеляза единствено един гол - против Спартак (Варна), който и се оказа единствен в срещата. Попадение, без което ЦСКА нямаше да е водач в класирането с точка задатък пред Лудогорец на зимната пауза.

Скоро след мача във Варна контузията в коляното подсети за себе си и се наложи оперативно лекуване. В момента котдивоарецът се възвръща в Норвегия и към този момент извършва самостоятелни кондиционни извършения. Очакванията са да се завърне в София за формалната зимна подготовка на “армейците ”, която започва на 5 януари 2023 година Не ясно обаче дали 27-годишният Бамба ще замине на лагер с тима или ще продължи да се възвръща в българската столица. Не е ясно и дали ще е в положение да играе в откриващите мачове на “червените ” за пролетта от efbet Лига, които са в средата на февруари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР