Нападателят Бобан Бабунски е добре познат в България от престоя

...
Нападателят Бобан Бабунски е добре познат в България от престоя
Коментари Харесай

Бабунски оптимист за мача срещу България

Нападателят Бобан Бабунски е добре прочут в България от престоя си в Ботев (Враца), където означи много голове. В началото на тази година той направи трансфер в унагрското състезание и към този момент има 4 попадения в 16 мача за Дебрецен. Силните изяви и прехвърлянето му осигуриха място в националния тим на Северна Македония, а в този момент той е на лагер преди мачовете с Грузия и България от Лигата на нациите. 

“В първите мачове показахме доста високо равнище и в случай че го задържим и продължим да работим по същия метод, ще реализираме положителни резултати. Трябва да бъдем по-ефективни. Смятам, че в мача с Грузия (0:3) имахме няколко шанса за гол в първите минути и този път би трябвало просто да бъдем по-ефикасни ”, сподели Бабунски. 
 ЦСКА 1948 се прицели в Бабунски ЦСКА 1948 се прицели в Бабунски
“Срещу Грузия, макар загубата, играхме по-добре от тях в по-голяма част от мача. В последните 20-30 минути отпаднахме физически. А трябваше да продължим по този начин, както започнахме, и да задържим това движение до края. Наистина някои доста значими играчи за нас не са на този лагер. Но тези, които са извикани, направиха доста положително начало на сезона и ще покажат, че могат да оказват помощ. Важното е да задържим равнището, което демонстрирахме в предходните мачове, и да спечелим и двата. Оптимист съм ”, приключи Бабунски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР