Нападателя на Пескара Валери Божинов публикува видео в Instagram, в

...
Нападателя на Пескара Валери Божинов публикува видео в Instagram, в
Коментари Харесай

Божинов с много силни думи към Миланов: За мен беше чест да ми бъдеш капитан, обичам те!

Нападателя на Пескара Валери Божинов разгласява видео в Instagram, в което се обърна към своя огромен другар Живко Миланов, който през вчерашния ден изигра последния си мач в своята кариера.
 Миланов призна през сълзи за болест, даде съвет на младите и насочи апел към почитателите (видео) " За мен беше чест и наслаждение да ми бъдеш капитан в Левски. Ти си един извънредно добър човек. Професионалист, капитан, легенда и един огромен мъжага. Разплаках се, гледайки те нощес. Благодарен съм, че ме позволи до теб. Всяко начало има и край, само че твоят край няма да свърши с това, че приключваш с футбол. Сега стартира един доста значим интервал за твоя живот и твоята кариера.
 Синьото сърце се сбогува със сълзи (видео+галерия) Скоро ще вземеш и Про лиценз. Сигурен съм, че ще направиш една огромна треньорска кариера. Надявам се да бъда част от твоя щаб.

Искам да ти кажа, че ще успееш да се пребориш с всичко това. Ще имаш доста огромни триумфи. Пожелавам ти триумф, обичам те. Teжко ми е да приказвам в този миг, само че мога да ти кажа, че те обичам и да знаеш, че имаш един другар ", съобщи Божинов в Instagram.

View this post on Instagram
@milanov21

A post shared by Valeri Bojinov (@valeribojinov86) on Jun 24, 2020 at 12:03am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР